Размени кулите

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Размени кулите

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Размени кулите

Размени кулите
Тази онлайн игра с кули съчетава логическа игра и стратегически защитни кули. Комбинирай елементите в играта, за да изградиш оръжия и защитни кули. Имаш ограничен брой ходове във всяко едно ниво от играта. Използвай ги добре, за да укрепиш своята защита. В края на всяко ниво група дракони ще нападнат твоя замък. Ако защитата ти е добре изградена, ще можеш да спреш драконите и да достигнеш до следващото ниво. Всяко ниво ти дава една точка. В играта има допълнителни цели, които ще ти донесат допълнителни точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 3040
Златен медал
Точки 3040
Златен медал
Точки 3040
Сребърен медал
Точки 3035
Бронзов медал
Точки 2030
Бронзов медал
Точки 2030
Точки
Покажи още

Размени кулите

qrcode Играй онлайн Размени кулите (Tower Swap) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Размени кулите е онлайн игра с комбиниране, защитни кули, дракони, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Размени кулите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Размени кулите (Tower Swap) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Размени кулите може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Размени кулите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Размени кулите е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 165 пъти.

Последни събития

Без аватар
rozaly_y спечели 3040 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 45 минути
Без аватар
DeHuTy спечели 3035 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 часа
Без аватар
katja спечели 3040 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg