Крадци на маратонки

регистрация
Игри онлайн Ябълко и Луки игри

Крадци на маратонки

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (7 гласа)

Крадци на маратонки

Крадци на маратонки
Ябълко и Луки ще се бият със зомбита и ще събират маратонки в тази онлайн игра. Присъедини се към двамата анимационни герои и им помогни в тяхното приключение. Играта има 20 нива, където трябва да събереш всички маратонки и да стигнеш до изхода. Твоята задача няма да е лесна, защото маратонките са добре охранявани от свирепи зомбита. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
- стрелба
Видео упътване

Златен медал
Точки 234
Златен медал
Точки 234
Златен медал
Точки 234
Сребърен медал
Точки 64
4
Точки 35
4
Точки 35
5
Точки 23
6
lal
Точки 19
Точки
Покажи още

Крадци на маратонки

qrcode Играй онлайн Крадци на маратонки (Sneaker Snatchers) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Крадци на маратонки е онлайн игра с ябълко и луки, зомби, картун нетуърк, анимационни герои, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Крадци на маратонки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Крадци на маратонки (Sneaker Snatchers) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Крадци на маратонки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Крадци на маратонки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Крадци на маратонки е оценена с оценка 3.7 от 5 с 7 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
Felipe_Laion спечели 13 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 16 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
taca68 спечели 12 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg