Джин руми Плюс

регистрация
Игри онлайн Игри с карти

Джин руми Плюс

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)

Джин руми Плюс

Джин руми Плюс
Играй в тази онлайн игра Джин руми и покажи уменията си за игра на карти. Можеш да избираш между различни противници с различен стил на игра и ниво на умения. Сортирай картите си, за да формираш комплекти и последователности, следи опонента си и използвай правилната стратегия, за да спечелиш. Това е традиционна игра със съчетание на карти, която изисква 2 играчи и стандартно тесте от 52 карти за игра с високи крале и ниски аса. В Джин руми картите струват числената си стойност, като асото има стойност 1, а лицевите карти имат стойност 10. Целта на Джин руми е да бъдеш първият, достигнал 100 точки. Дилърът разбърква тестето и раздава последователно 10 карти на всеки играч. Останалите карти се поставят с лицето надолу в центъра, за да образуват тестето със запас от карти. Горната карта на тестето се обръща с лицето нагоре, за да се образува купчината за изхвърляне на карти. Играчът срещу дилъра има опцията да играе първи, като вземе горната карта от купчината за изхвърляне. Ако реши да пропусне, дилърът може да вземе горната карта от купчината и да я изхвърли. Ако той също избере да пропусне, другият играч започва играта, като взема най-горната карта от тестето. От първото теглене нататък, играчът трябва да вземе карта или от тестето, или от купчината за изхвърляне в началото на хода си и да премахне една карта от ръката си в купчината за изхвърляне в края на хода си. Общата цел е да се отървеш от „мъртвата дървесина“, като съчетаеш колкото можете повече карти, за да постигнеш Удар или Джин. Мъртва дървесина са карти, които не са комбинирани. Играчът прави комбинация, като има три или повече от един вид или като има три или повече последователни карти. Играч може да направи Джин, ако се отърве от цялата си мъртва дървесина чрез съчетаване. Джинът води до бонус от 25 точки заедно със стойността на мъртвата дървесина на другия играч. Играчът може да започне Удар, когато стойността на картата на неговата "мъртва дървесина" е 10 или по-малко. За да направи Удар, играчът поставя картата, която ще изхвърли, с лицето надолу върху купчината за изхвърляне. След като играч тръгне да прави Удар, всички карти се отварят с лице нагоре и играчът, който не удря, има възможност да остави картите си от "мъртва дървесина" върху комбинациите на играча, който удря. Ако никой играч не може да стигне до Удар или Джин, докато в купчината останат две карти, не се присъждат точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 513
Бронзов медал
Точки 500
4
Точки 495
5
Точки 473
6
Точки 456
7
Точки 439
8
Точки 432
9
Точки 424
10
Точки 360
Точки
Покажи още

Джин руми Плюс

qrcode Играй онлайн Джин руми Плюс (Gin Rummy Plus) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Джин руми Плюс е онлайн игра с карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Джин руми Плюс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Джин руми Плюс (Gin Rummy Plus) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Джин руми Плюс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Джин руми Плюс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Джин руми Плюс е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

docs
docs спечели 456 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
suzi777
suzi777 спечели 57 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
gege34
gege34 спечели 473 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg