Горяща гума

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Горяща гума

Направи любима
1
Гласувай: 
 2 5 (3 гласа)

Горяща гума

Горяща гума
Управлявай кола, оборудвана с оръжие по магистралата в тази онлайн екшън игра. Избери кола, избери оръжие и се отправи на улицата. Реагирай бързо и разчисти препятсвията по пътя, преди да разбиеш колата в някои от тях. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 70430
Сребърен медал
Точки 40892
Бронзов медал
Точки 34270
4
Точки 23698
5
Точки 22256
6
Точки 10646
7
Точки 8518
8
Точки 8025
9
Точки 7424
10
Точки 5097
Точки
Покажи още

Горяща гума

qrcode Играй онлайн Горяща гума (Burnin Rubber) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Горяща гума е онлайн игра с коли, стрелба, магистрала, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Горяща гума на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Горяща гума (Burnin Rubber) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Горяща гума може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Горяща гума не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Горяща гума е оценена с оценка 2 от 5 с 3 гласа и е играна 720 пъти.

Последни събития

Krhki
Krhki спечели 3385 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Tasosdecoration
Tasos добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 7 месеца
Tasosdecoration
Tasos спечели 744 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg