Спринт парти

регистрация
Игри онлайн IO игри

Спринт парти

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Спринт парти

Спринт парти Съревнованието на арената започва в тази онлайн масова игра. Включи се в надпреварата и победи противниците в битката. Плъзгай се по игралното поле и използвай своето острие да разделиш противниците на парчета и да ги елиминираш.

- движение
Видео упътване

Спринт парти

qrcode Играй онлайн Спринт парти (Dash Party) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спринт парти е онлайн игра с io игри, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Спринт парти на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спринт парти (Dash Party) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Спринт парти може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Спринт парти не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спринт парти е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 579 пъти.

Последни събития

Adventuregirl7
Adventuregirl7 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 6 месеца
jordi
jordi гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 11 месеца
juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 11 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg