Там е тъмно

регистрация
Игри онлайн Скуби Ду игри

Там е тъмно

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.8 5 (6 гласа)

Там е тъмно

Там е тъмно
Влез в тъмната пещера със Скуби Ду и неговите приятели в тази онлайн игра. Помогни на Скуби Ду да се спаси от призраците и чудовищата в играта. Покажи бързи реакции и отстрани злите очи на чудовищата, преди те да хванат някой от героите в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Там е тъмно

qrcode Играй онлайн Там е тъмно (It's Dark Out There) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Там е тъмно е онлайн игра с скуби ду, духове, анимационни герои, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Там е тъмно на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Там е тъмно (It's Dark Out There) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Там е тъмно може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Там е тъмно не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Там е тъмно е оценена с оценка 4.8 от 5 с 6 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
Verzellmirnix спечели 1 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
staberkill спечели 132 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
taca68 спечели 1 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg