Пауър рейнджърс Х

регистрация
Игри онлайн Пауър Рейнджърс игри

Пауър рейнджърс Х-борг бластер

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (5 гласа)

Пауър рейнджърс Х-борг бластер

Пауър рейнджърс Х-борг бластер
Играй с червения рейнджър от Пауър Рейнджърс в тази онлайн игра със стрелба и рикошети. Целта в играта е да уцелиш всички противници с колкото се може по-малко изстрели. Във всяко едно ниво имаш право на три истрела. Използвай рикошети, телепорти и други механизми за да можеш да удариш всички цели в играта. Хвани рейнджъра и насочи изстрела, за да стреляш. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 81
Сребърен медал
Точки 79
Бронзов медал
Точки 59
4
Точки 48
5
Точки 39
5
Точки 39
6
Tof
Точки 36
7
Точки 27
Точки

Пауър рейнджърс Х-борг бластер

qrcode Играй онлайн Пауър рейнджърс Х-борг бластер (Power Rangers X-Borg Blaster) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пауър рейнджърс Х-борг бластер е онлайн игра с пауър рейнджърс, рикошет, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пауър рейнджърс Х-борг бластер на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пауър рейнджърс Х-борг бластер (Power Rangers X-Borg Blaster) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пауър рейнджърс Х-борг бластер може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пауър рейнджърс Х-борг бластер не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пауър рейнджърс Х-борг бластер е оценена с оценка 4.4 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 27 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
Tof спечели 36 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
docs
docs спечели 59 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg