Баскетболна звезда

регистрация
Игри онлайн Баскетбол игри

Баскетболна звезда

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.8 5 (5 гласа)

Баскетболна звезда

Баскетболна звезда
Стани истинска звезда по уличен баскетбол в тази ретро онлайн игра. Твоята цел в играта е да отбележиш колкото може повече кошове без да пропуснеш. Играта има два различни режима, в които можеш да играеш. Съсредоточи се върху топката и обърни внимание на вятъра. Събирай монети с всеки перфектен кош. Печели награди и предмети, за да отключиш нови местности. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Баскетболна звезда

qrcode Играй онлайн Баскетболна звезда (Street Ball Star) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Баскетболна звезда е онлайн игра с баскетбол, умения, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Баскетболна звезда на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Баскетболна звезда (Street Ball Star) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Баскетболна звезда може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Баскетболна звезда не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Баскетболна звезда е оценена с оценка 4.8 от 5 с 5 гласа и е играна 792 пъти.

Последни събития

Без аватар
princesse спечели 15 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
princesse гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 седмици
Без аватар
princesse добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg