Забравения хълм Кукловод

регистрация
Игри онлайн Забравения хълм игри

Забравения хълм Кукловод

Направи любима
Гласувай: 
 2.6 5 (5 гласа)

Забравения хълм Кукловод

Забравения хълм Кукловод Играй в тази онлайн приключенска игра с бягство от стаята от поредицата Забравения хълм. В тази игра ти ще отидеш на куклен тятър и ще се окажеш в капан. Открий предмети и улики, които ще ти помогнат да решиш логическите задачи в играта и да избягаш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Забравения хълм Кукловод

qrcode Играй онлайн Забравения хълм Кукловод (Forgotten Hill Puppeteer) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Забравения хълм Кукловод е онлайн игра с забравения хълм, бягство от стаята, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Забравения хълм Кукловод на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Забравения хълм Кукловод (Forgotten Hill Puppeteer) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Забравения хълм Кукловод може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Забравения хълм Кукловод не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Забравения хълм Кукловод е оценена с оценка 2.6 от 5 с 5 гласа и е играна 804 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg