Белот

регистрация
Направи любима
5
Гласувай: 
 4.3 5 (164 гласа)

Белот

Белот Играй белот срещу компютъра в тази онлайн игра на карти. Тази игра на карти се играе с четирима играчи в отбори от по двама. В началото на играта трябва да избереш цвят или друг вид игра - всичко коз или без коз. Всеки играч може да каже боя на свой ред, ако боята е по-голяма от която и да е последно избрана игра. Когато играта започне, правилата са различни в зависимост от избрания тип игра. Играчите, избрали вида на играта, трябва да спечелят повече точки, в противен случай другият отбор печели всички точки от раздаването.

- играе се с мишката
Видео упътване

Белот

qrcode Играй онлайн Белот (Belot) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Белот е онлайн игра с белот, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Белот на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Белот (Belot) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Белот може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Белот не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Белот е оценена с оценка 4.3 от 5 с 164 гласа и е играна 91K пъти.

Последни събития

Без аватар
nik0lay гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 седмици
Без аватар
nik0lay добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 седмици
Без аватар
exoaz добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg