Паяк пасианс

регистрация
Направи любима
9
Гласувай: 
 4.9 5 (331 гласа)

Паяк пасианс

Паяк пасианс
Това е онлайн версия на класическата игра паяк пасианс. Избери трудност на играта с различен брой цветове на картите. Мести картите и ги подреди по низходящ ред от един и същ цвят, за да ги събереш. Отвори нови карти от тестето, ако нямаш налични ходове. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 1116
Сребърен медал
Точки 1106
Сребърен медал
Точки 1106
Бронзов медал
Точки 1105
4
Точки 1104
5
Точки 1102
5
Точки 1102
5
Точки 1102
6
Точки 1101
7
Точки 1099
Точки
Покажи още

Паяк пасианс

qrcode Играй онлайн Паяк пасианс (Spider Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Паяк пасианс е онлайн игра с паяк пасианс, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Паяк пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Паяк пасианс (Spider Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Паяк пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Паяк пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Паяк пасианс е оценена с оценка 4.9 от 5 с 331 гласа и е играна 9K пъти.

Последни събития

Без аватар
Grump спечели 1099 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
smoldu спечели 1083 точки (21 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
PLamenna
PLamenna спечели 1106 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg