Паяк пасианс

регистрация
Направи любима
8
Гласувай: 
 4.9 5 (269 гласа)

Паяк пасианс

Паяк пасианс
Това е онлайн версия на класическата игра паяк пасианс. Избери трудност на играта с различен брой цветове на картите. Мести картите и ги подреди по низходящ ред от един и същ цвят, за да ги събереш. Отвори нови карти от тестето, ако нямаш налични ходове. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1116
Сребърен медал
Точки 1106
Бронзов медал
Точки 1105
4
Точки 1102
4
Точки 1102
4
Точки 1102
5
Точки 1101
6
Точки 1099
6
Точки 1099
7
Точки 1096
Точки
Покажи още

Паяк пасианс

qrcode Играй онлайн Паяк пасианс (Spider Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Паяк пасианс е онлайн игра с паяк пасианс, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Паяк пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Паяк пасианс (Spider Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Паяк пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Паяк пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Паяк пасианс е оценена с оценка 4.9 от 5 с 269 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Без аватар
anion спечели 910 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
cerpinha спечели 1067 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
gundaki спечели 497 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg