Скуби Ду Мистериозно преследване

регистрация
Игри онлайн Скуби Ду игри

Скуби Ду Мистериозно преследване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (9 гласа)

Скуби Ду Мистериозно преследване

Скуби Ду Мистериозно преследване
Скуби Ду Мистериозно преследване Включи се в едно мистериозно преследване със Скуби и неговите приятели детективи в тази онлайн игра. Целта в играта е да събереш колкото може повече от любимите кокали на Скуби и Шаги. В играта има три нива, във всяко от които ще те преследва различен злодей. Ако удариш някое от препятсвията, противникът не може да те хване, но ще загубиш от събраните кокали в играта. В края на всяко ниво можеш да събереш до три кристала в зависимост от постигнатия резултат. Кристалите ще ти помогнат да отключиш всички герои в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 459
Сребърен медал
Точки 457
Сребърен медал
Точки 457
Бронзов медал
Точки 451
4
Точки 443
5
Точки 441
6
Точки 429
7
Точки 425
8
Точки 423
9
Точки 421
Точки
Покажи още

Скуби Ду Мистериозно преследване

Играй онлайн Скуби Ду Мистериозно преследване (Scooby Doo Mystery Chase) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скуби Ду Мистериозно преследване е онлайн игра с скуби ду, бягане, платформи, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Скуби Ду Мистериозно преследване на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скуби Ду Мистериозно преследване (Scooby Doo Mystery Chase) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Скуби Ду Мистериозно преследване не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скуби Ду Мистериозно преследване е оценена с оценка 4.5 от 5 с 9 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

Без аватар
abhimanyuj21 спечели 410 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 дни
Без аватар
berga спечели 411 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
staberkill спечели 443 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg