Скуби Ду Мистериозно преследване

регистрация
Игри онлайн Скуби Ду игри

Скуби Ду Мистериозно преследване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (5 гласа)

Скуби Ду Мистериозно преследване

Скуби Ду Мистериозно преследване
Скуби Ду Мистериозно преследване Включи се в едно мистериозно преследване със Скуби и неговите приятели детективи в тази онлайн игра. Целта в играта е да събереш колкото може повече от любимите кокали на Скуби и Шаги. В играта има три нива, във всяко от които ще те преследва различен злодей. Ако удариш някое от препятсвията, противникът не може да те хване, но ще загубиш от събраните кокали в играта. В края на всяко ниво можеш да събереш до три кристала в зависимост от постигнатия резултат. Кристалите ще ти помогнат да отключиш всички герои в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Скуби Ду Мистериозно преследване

Играй онлайн Скуби Ду Мистериозно преследване (Scooby Doo Mystery Chase) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скуби Ду Мистериозно преследване е онлайн игра с скуби ду, бягане, платформи, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Скуби Ду Мистериозно преследване на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скуби Ду Мистериозно преследване (Scooby Doo Mystery Chase) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Скуби Ду Мистериозно преследване не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скуби Ду Мистериозно преследване е оценена с оценка 4.6 от 5 с 5 гласа и е играна 832 пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 425 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
staberkill добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Без аватар
staberkill спечели 94 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg