Извънземен маджонг

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Извънземен маджонг

Направи любима
5
Гласувай: 
 3.6 5 (3 гласа)

Извънземен маджонг

Извънземен маджонг
Това е специален тип маджонг игра с извънземни плочки. Трябва да изчистиш групи от еднакви плочки, докато цялото игрално поле се изпразни. Премахвай групите от извънземни и използвай бомби, ако нямаш налични ходове. Имаш ограничено количество бомби, така че помисли внимателно, преди да унищожиш плочка в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 29830
Сребърен медал
Точки 26230
Бронзов медал
Точки 25485
4
Точки 18430
5
Точки 15070
6
Точки 13835
7
Точки 13350
8
Точки 12765
9
Точки 10775
10
Точки 10160
Точки
Покажи още

Извънземен маджонг

qrcode Играй онлайн Извънземен маджонг (Alien Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Извънземен маджонг е онлайн игра с маджонг, извънземни, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Извънземен маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Извънземен маджонг (Alien Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Извънземен маджонг може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Извънземен маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Извънземен маджонг е оценена с оценка 3.6 от 5 с 3 гласа и е играна 857 пъти.

Последни събития

Без аватар
Marria спечели 1890 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
mila74 спечели 13835 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Tasos
Tasos добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg