Каунтър Страйк 1.6 Онлайн

регистрация
Игри онлайн Игри със стрелба

Каунтър Страйк 1.6 Онлайн

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)

Каунтър Страйк 1.6 Онлайн

Каунтър Страйк 1.6 Онлайн Това е онлайн версия на класическата екшън игра Каунтър Страйк 1.6. Включи се в играта, избери сървър и започни битката. Можеш да играеш онлайн с играчи от цял свят. Избери на коя страна да влезеш в играта, купи оръжие и победи противниците. Регистрирай се, за да можеш да участваш в рейтинговата система на играта. Някои сървъри изискват минимален рейтинг на играчите, в противен случай не можеш да влезеш в тях да играеш.

W
A
S
D
- движение
- стрелба
B
- купуване на оръжие
Видео упътване

Каунтър Страйк 1.6 Онлайн

Играй онлайн Каунтър Страйк 1.6 Онлайн (CS Online 1.6) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Каунтър Страйк 1.6 Онлайн е онлайн игра с стрелба, първо лице, каунтър страйк, от категория Екшън.

Можеш да играеш Каунтър Страйк 1.6 Онлайн на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Каунтър Страйк 1.6 Онлайн (CS Online 1.6) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Каунтър Страйк 1.6 Онлайн не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Каунтър Страйк 1.6 Онлайн е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg