Защитни кули Сблъсък

регистрация
Игри онлайн Защитни кули игри

Защитни кули Сблъсък

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.1 5 (9 гласа)

Защитни кули Сблъсък

Защитни кули Сблъсък
Защитни кули Сблъсък Вълни от ужасни чудовища нападат твоето царство в тази онлайн игра със защитни кули. Построй бързо твоята защита и разположи добре своите защитни кули на пътя на чудовищата. Ако стрелите и камъните не са достатъчни, използвай различни магии, за да спреш чудовищата. Резултатът в играта се определя от броя спечелени звезди във всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Защитни кули Сблъсък

qrcode Играй онлайн Защитни кули Сблъсък (Tower Defense Clash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Защитни кули Сблъсък е онлайн игра с защитни кули, чудовища, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Защитни кули Сблъсък на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Защитни кули Сблъсък (Tower Defense Clash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Защитни кули Сблъсък може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Защитни кули Сблъсък не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Защитни кули Сблъсък е оценена с оценка 4.1 от 5 с 9 гласа и е играна 952 пъти.

Последни събития

Katq
Katq спечели 38 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi спечели 43 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg