Страшното бягство на Делора

регистрация
Игри онлайн Бягство от стаята игри

Страшното бягство на Делора

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (6 гласа)

Страшното бягство на Делора

Страшното бягство на Делора Присъедини се към Делора в серия от страшни приключения в тази онлайн игра с бягство от стаята. Действието се развива в околносите на мистериозен средновековен замък. Играта включва мистериозни истории, много предизвикателни логически задачи и скрити предмети, които ще ти помогнат да ги разрешиш. Твоята задача е да намериш предметите и да ги използваш по правилното им предназначение.

- играе се с мишката
Видео упътване

Страшното бягство на Делора

qrcode Играй онлайн Страшното бягство на Делора (Delora Scary Escape Mysteries Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Страшното бягство на Делора е онлайн игра с бягство от стаята, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Страшното бягство на Делора на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Страшното бягство на Делора (Delora Scary Escape Mysteries Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Страшното бягство на Делора може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Страшното бягство на Делора не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Страшното бягство на Делора е оценена с оценка 5 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg