Улични забивки

регистрация
Игри онлайн Баскетбол игри

Улични забивки

Направи любима
7
Гласувай: 
 4.8 5 (5 гласа)

Улични забивки

Улични забивки
В тази онлайн баскетболна игра ще се изправиш сам с топка против коша. Твоята задача е да вкараш колкото може повече кошове преди времето да изтече. Бъди бърз и точен и получи бонус време, за да можеш да спечелиш повече точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 199
Бронзов медал
Точки 123
4
Точки 117
5
Точки 98
6
Точки 78
7
Точки 60
8
Точки 47
9
Точки 36
10
Точки 34
Точки
Покажи още

Улични забивки

qrcode Играй онлайн Улични забивки (Street Ball Jam) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Улични забивки е онлайн игра с баскетбол, умения, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Улични забивки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Улични забивки (Street Ball Jam) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Улични забивки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Улични забивки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Улични забивки е оценена с оценка 4.8 от 5 с 5 гласа и е играна 893 пъти.

Последни събития

BooLove
BooLove спечели 24 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
BooLove
BooLove добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 6 дни
BooLove
BooLove гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg