Малък магазин за съкровища 2

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Малък магазин за съкровища 2

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Малък магазин за съкровища 2

Малък магазин за съкровища 2
Добре дошъл отново в малкия магазин за съкровища във втората част на тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да откриеш скритите предмети от списъка в играта, за да обслужиш клиентите на магазина. Открий предметите колкото се може по-бързо, за да получиш бонус точки и да продължиш напред към следващото ниво. В играта има девет нива с много интересни скрити предмети. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 4604
Сребърен медал
Точки 4130
Бронзов медал
Точки 3621
4
Точки 3591
5
Точки 3574
6
Точки 3545
6
Точки 3511
8
Точки 3506
8
Точки 3506
9
Точки 3457
Точки
Покажи още

Малък магазин за съкровища 2

qrcode Играй онлайн Малък магазин за съкровища 2 (Little Shop of Treasures 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Малък магазин за съкровища 2 е онлайн игра с скрити предмети, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Малък магазин за съкровища 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Малък магазин за съкровища 2 (Little Shop of Treasures 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Малък магазин за съкровища 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Малък магазин за съкровища 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Малък магазин за съкровища 2 е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 3457 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
VANIA_777 спечели 2932 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Без аватар
diana59 спечели 3545 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg