Луд бургер 3 Дивия запад

регистрация
Игри онлайн Бургер игри

Луд бургер 3 Дивия запад

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.1 5 (11 гласа)

Луд бургер 3 Дивия запад

Луд бургер 3 Дивия запад
Луд бургер 3 Дивия запад Включи се в надпреварата с луди бургери в дивия запад в тази трета част на играта. Бургерът в тази игра ще прелети хиляди километри, преди да стигне до теб, но все още ще бъде вкусен. Това е забавна игра с летящ бургер, където твоята задача е да изминеш колкото може повече разстояние. Приготви бургера, избери хубави рецепти, купувай съставки и нови умения, за да стигнеш колкото се може по-надалеко с летящия бургер в играта. Опитай се да се задържиш в небето колкото може по-дълго и не падай в ръцете на бандитите или гладните граждани. Можеш да запишеш резултата си от началната страница на играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 62617
Сребърен медал
Точки 61377
Бронзов медал
Точки 61293
4
Точки 58314
5
Точки 10002
6
Точки 7043
7
Точки 6783
9
Точки 4020
10
Точки 3167
Точки
Покажи още

Луд бургер 3 Дивия запад

Играй онлайн Луд бургер 3 Дивия запад (Mad Burger 3 Wild West) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луд бургер 3 Дивия запад е онлайн игра с бургер, разстояние, дивия запад, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Луд бургер 3 Дивия запад на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луд бургер 3 Дивия запад (Mad Burger 3 Wild West) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Луд бургер 3 Дивия запад не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луд бургер 3 Дивия запад е оценена с оценка 4.1 от 5 с 11 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Hertus12
Hertus12 спечели 62617 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Без аватар
wmvenrupeaftou спечели 1712 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Tasosdecoration
Tasos добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg