Забавен дуел с храна

регистрация
Игри онлайн Игри с кучета

Забавен дуел с храна

Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (6 гласа)

Забавен дуел с храна

Забавен дуел с храна Кучетата и котките в тази игра не са съгласни да поделят храната. Включи се в този забавен дуел и победи противника, като изядеш повече храна. За целта трябва да покажеш бързи реакции и съобразителност. На подноса има храна, която обаче може да бъде и негодна за ядене. Капакът на подноса ще се повдигне и трябва бързо да видиш какво има в него и да реагираш преди противника, за да спечелиш точки в дуела. Ако вземеш по грешка поразената или замразената храна, ще загубиш от твоите точки. Печели дуелите в играта и отключи нови герои, с които можеш да играеш.

  Играч 1
A
- действие
  Играч 2
 ← 
- действие
Видео упътване

Забавен дуел с храна

qrcode Играй онлайн Забавен дуел с храна (Funny Food Duel) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Забавен дуел с храна е онлайн игра с кучета, котки, умения, животни, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Забавен дуел с храна на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Забавен дуел с храна (Funny Food Duel) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Забавен дуел с храна може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Забавен дуел с храна не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Забавен дуел с храна е оценена с оценка 3.6 от 5 с 6 гласа и е играна 861 пъти.

Последни събития

hybrian
hybrian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 9 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg