Опасен динозавър Бягство в гората

регистрация
Игри онлайн Бягство от стаята игри

Опасен динозавър Бягство в гората

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Опасен динозавър Бягство в гората

Опасен динозавър Бягство в гората
В тази игра ще можеш да изследваш гората на динозаврите. За съжаление си попаднал в капан сред опасните динозаври и сега трябва да намериш път назад. Намери полезни предмети, подсказки и разреши логическите задачи в играта, за да успееш да избягаш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Опасен динозавър Бягство в гората

Играй онлайн Опасен динозавър Бягство в гората (Dangerous Dinosaur Forest Escape) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Опасен динозавър Бягство в гората е онлайн игра с бягство от стаята, динозаври, от категория Логически.

Можеш да играеш Опасен динозавър Бягство в гората на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Опасен динозавър Бягство в гората (Dangerous Dinosaur Forest Escape) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Опасен динозавър Бягство в гората не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Опасен динозавър Бягство в гората е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 736 пъти.

Последни събития

Без аватар
diani2008 спечели 100 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
ariel61
ariel61 спечели 5325 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
veni164
veni164 спечели 100 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg