Пирати и оръдия

регистрация
Игри онлайн Игри с пирати

Пирати и оръдия

Направи любима
Гласувай: 
 2.6 5 (3 гласа)

Пирати и оръдия

Пирати и оръдия
Това е класическа игра на бойни кораби с пиратска тематика. Избери разположението на твоите кораби и постави мини на бойното поле. След това се опитай да намериш вражеските кораби и да ги уцелиш с торпеда, тройни бомби и динамит. Намери съкровищата и събери наградите в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1000
Златен медал
Точки 1000
Златен медал
Точки 1000
Златен медал
Точки 1000
Златен медал
Точки 1000
Златен медал
Точки 1000
Точки
Покажи още

Пирати и оръдия

qrcode Играй онлайн Пирати и оръдия (Pirates and Cannons) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пирати и оръдия е онлайн игра с пирати, кораби, игри на дъска, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пирати и оръдия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пирати и оръдия (Pirates and Cannons) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пирати и оръдия може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пирати и оръдия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пирати и оръдия е оценена с оценка 2.6 от 5 с 3 гласа и е играна 166 пъти.

Последни събития

radost0173
radost0173 спечели 1000 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
DeHuTy спечели 1000 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
docs
docs спечели 1000 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg