Спаси малкия енот

регистрация
Игри онлайн Бягство от стаята игри

Спаси малкия енот

Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (3 гласа)

Спаси малкия енот

Спаси малкия енот
Малката миеща мечка е в капан в гората в тази онлайн приключенска игра. Наоколо няма кой да помогне. Намерете полезни предмети и съвети за решаване на пъзелите в играта и помогнете на миещата мечка да избяга от клетката.

- играе се с мишката
Видео упътване

Спаси малкия енот

Играй онлайн Спаси малкия енот (Rescue the Little Raccoon) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спаси малкия енот е онлайн игра с бягство от стаята, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Спаси малкия енот на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спаси малкия енот (Rescue the Little Raccoon) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Спаси малкия енот не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спаси малкия енот е оценена с оценка 3.6 от 5 с 3 гласа и е играна 660 пъти.

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 7110 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
ariel61
ariel61 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
ariel61
ariel61 спечели 7295 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg