Балонче топка

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Балонче топка

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.5 5 (2 гласа)

Балонче топка

Балонче топка
Играй с изскрящи малки топчета в тази онлайн игра. Целта в играта е да използваш бялото топче, за да вкараш другите топчета в дупката в центъра на игралното поле. Изстреляй бялото топче и удари с нея другите топчета, за да ги насочиш в дупката. Можеш да използваш рикошети в страничните стени, за да постигнеш целта си. Премини всички 12 нива, за да завършиш успешно играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 14280
Сребърен медал
Точки 12350
Бронзов медал
Точки 11710
4
Точки 11370
5
Точки 10990
6
Точки 10370
Точки
Покажи още

Балонче топка

qrcode Играй онлайн Балонче топка (Bubble Ball) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Балонче топка е онлайн игра с топка, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Балонче топка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Балонче топка (Bubble Ball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Балонче топка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Балонче топка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Балонче топка е оценена с оценка 3.5 от 5 с 2 гласа и е играна 212 пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Без аватар
diani2008 спечели 10990 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
PLamenna
PLamenna спечели 10170 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg