Том и Джери Лабиринт за мишки

регистрация
Игри онлайн Том и Джери игри

Том и Джери Лабиринт за мишки

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (10 гласа)

Том и Джери Лабиринт за мишки

Том и Джери Лабиринт за мишки
Джери трябва да премине през лабиринта с капани, за да вземе сиренето в тази онлайн игра. Преведи малкото мишле през лабиринта, за да може да събере всичкото голямо червено сирене. Избягвай капаните, които Том е поставил по пътя. Трябва също така да избягваш Том, когато той се появи, можеш да се скриеш зад вазите или да се телепортираш на друго място, за да избягаш. Всяко ниво представлява различно предизвикателство в лабиринта за мишки. Опитай се възможно най-бързо да стигнеш до изходната врата, за да получиш бонус точки от времето. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 543480
Сребърен медал
Точки 509429
Бронзов медал
Точки 486807
4
Точки 224892
5
Точки 89163
6
Точки 84814
Точки
Покажи още

Том и Джери Лабиринт за мишки

qrcode Играй онлайн Том и Джери Лабиринт за мишки (Tom and Jerry Mouse Maze) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Том и Джери Лабиринт за мишки е онлайн игра с том и джери, лабиринт, анимационни герои, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Том и Джери Лабиринт за мишки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Том и Джери Лабиринт за мишки (Tom and Jerry Mouse Maze) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Том и Джери Лабиринт за мишки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Том и Джери Лабиринт за мишки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Том и Джери Лабиринт за мишки е оценена с оценка 5 от 5 с 10 гласа и е играна 767 пъти.

Последни събития

Без аватар
pedina спечели 44127 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
anni спечели 23913 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
margoto_777
margoto_777 спечели 7792 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg