Египетски руни

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Египетски руни

Направи любима
7
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Египетски руни

Египетски руни
Играйте с древни руни в Египет в тази онлайн логическа игра. Премахни групи от три или повече еднакви руни, за да ги събереш. Премахни всички сиви блокчета от полето и събери монетите, за да достигнеш целта във всяко ниво и да продължиш напред в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 739440
Сребърен медал
Точки 623620
Бронзов медал
Точки 531060
4
Точки 488100
5
Точки 471660
6
Точки 453340
Точки
Покажи още

Египетски руни

qrcode Играй онлайн Египетски руни (Egypt Runes) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Египетски руни е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Египетски руни на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Египетски руни (Egypt Runes) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Египетски руни може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Египетски руни не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Египетски руни е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 608 пъти.

Последни събития

Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi спечели 471660 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 8 часа
Без аватар
Marria спечели 445840 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
rikondo
rikondo спечели 89840 точки (22 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg