Неонова математика

регистрация
Игри онлайн Математически игри

Неонова математика

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (1 глас)

Неонова математика

Неонова математика
Играй с блокчетата в тази логическа игра и упражни своите умения по математика. Плъзни зелените блокчета през номера, така че да ги нулираш. Докарай всички зелени номера до нула преди времето да изтече, за да завършиш нивото.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 153157
Сребърен медал
Точки 135964
Бронзов медал
Точки 132442
4
Точки 118993
5
Точки 116294
6
Точки 112490
Точки
Покажи още

Неонова математика

qrcode Играй онлайн Неонова математика (Neon Math) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Неонова математика е онлайн игра с математика, образователни, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Неонова математика на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Неонова математика (Neon Math) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Неонова математика може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Неонова математика не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Неонова математика е оценена с оценка 3 от 5 с 1 гласа и е играна 173 пъти.

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 99915 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
katja спечели 153157 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
ariel61
ariel61 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg