Страст към пътуването

регистрация
Игри онлайн Игри с кораби

Страст към пътуването

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Страст към пътуването

Страст към пътуването Отправи се на вълнуващо морско приключение с кораби в тази онлайн игра. Вземи управлението на кораба и стани безстрашен капитан на пирати. Бий се срещу противниковите кораби, събирай ресурси и съкровища и изпълнявай предизвикателни мисии. Посети таветната, за да наемеш членове за твоя екипаж и купи по-добри кораби.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Страст към пътуването

qrcode Играй онлайн Страст към пътуването (Wanderlust) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Страст към пътуването е онлайн игра с кораби, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Страст към пътуването на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Страст към пътуването (Wanderlust) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Страст към пътуването може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Страст към пътуването не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Страст към пътуването е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 83 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg