Преследването на меча

регистрация
Игри онлайн Айвъндоу игри

Преследването на меча

Направи любима
1
Гласувай: 
 1.8 5 (5 гласа)

Преследването на меча

Преследването на меча
Принц Иван тръгва на приключение, за да намери истински меч в тази онлайн игра. Мечът на героя се е счупил и Иван решава да тръгне на мисия, за да намери истински меч. Помогни на героя в преследването на меча да премине през всички препятствия по пътя. Избягвай врагове, събирай злато и взимай бонусите, за да получиш магически способности. Ако вземеш перо, ще можеш да скачаш по-високо. Ако изядеш ряпа, ще станеш непобедим за определено време. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 26600
Сребърен медал
Точки 26100
Бронзов медал
Точки 23900
4
Точки 10600
5
Точки 6800
6
Точки 5900
Точки
Покажи още

Преследването на меча

qrcode Играй онлайн Преследването на меча (The Sword Pursuit) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Преследването на меча е онлайн игра с айвъндоу, платформи, скачане, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Преследването на меча на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Преследването на меча (The Sword Pursuit) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Преследването на меча може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Преследването на меча не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Преследването на меча е оценена с оценка 1.8 от 5 с 5 гласа и е играна 257 пъти.

Последни събития

radost0173
radost0173 спечели 1300 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
PLamenna
PLamenna спечели 1300 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
taca68 спечели 1300 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg