Дървени блокчета Пътешествие

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Дървени блокчета Пътешествие

Направи любима
1
Гласувай: 
 2 5 (1 глас)

Дървени блокчета Пътешествие

Дървени блокчета Пътешествие Това е логическа игра с дървени блокчета в судоку решетка. Това е спокойна и предизвикателна игра. Целта в играта е да поставиш блокчетата, така че да запълниш цели линии, колони или квадрати, за да ги изчистиш и да освободиш място за други блокчета. Играй колкото може по-дълго в безкрайния режим на играта, без да ти свърши мястото и постигни възможно най-висок резултат. Можеш да играеш и в поредица от нива, в които трябва да изпълниш целта във всяко ниво, за да продъжиш напред в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Дървени блокчета Пътешествие

qrcode Играй онлайн Дървени блокчета Пътешествие (Wood Block Journey) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дървени блокчета Пътешествие е онлайн игра с блокчета, судоку, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Дървени блокчета Пътешествие на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дървени блокчета Пътешествие (Wood Block Journey) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дървени блокчета Пътешествие може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дървени блокчета Пътешествие не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дървени блокчета Пътешествие е оценена с оценка 2 от 5 с 1 гласа и е играна 184 пъти.

Последни събития

Без аватар
antog добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg