Сенки във фермата

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Сенки във фермата

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Сенки във фермата

Сенки във фермата
Това е детска образователна игра със скрити предмети във фермата. Целта в играта е да намериш животно или предмет, който съответства на показаните сенки във всяко ниво от играта. Опитай се да завършиш нивата в играта колкото се може по-бързо, преди времето да изтече, за да спечелиш повече точки. Използвай бутона с трофея в края на играта, за записване на резултата.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 16030
Сребърен медал
Точки 15950
Бронзов медал
Точки 15840
4
Точки 15830
5
Точки 15810
6
Точки 15790
Точки
Покажи още

Сенки във фермата

qrcode Играй онлайн Сенки във фермата (Farm Shadow Match) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сенки във фермата е онлайн игра с скрити предмети, ферма, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Сенки във фермата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сенки във фермата (Farm Shadow Match) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Сенки във фермата може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Сенки във фермата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сенки във фермата е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 168 пъти.

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 15840 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
taca68 спечели 1960 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
johnbas66 спечели 15950 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg