Бургер надпревара

регистрация
Игри онлайн Бургер игри

Бургер надпревара

Направи любима
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Бургер надпревара

Бургер надпревара
Присъедини се към Гъмбол и неговите приятели в тази онлайн игра с бургери. Гъмбол стартира нов бизнес за продажба на пици, бургери и вкусни сандвичи. Твоята задача е да обслужваш клиентите възможно най-бързо и да им дадеш това, което са поръчали, преди да е минало твърде много време и да се откажат от поръчката. Ако пропуснеш да обслужиш клиент, ще загубиш един живот. Не губи всичките си три живота или играта ще свърши. Играта има десет нива с различни задачи за изпълнение. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 45400
Сребърен медал
Точки 41400
4
Точки 28900
5
Точки 27600
6
Точки 25800
Точки
Покажи още

Бургер надпревара

qrcode Играй онлайн Бургер надпревара (Burger Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бургер надпревара е онлайн игра с бургер, симулация на работа, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Бургер надпревара на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бургер надпревара (Burger Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Бургер надпревара може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Бургер надпревара не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бургер надпревара е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 198 пъти.

Последни събития

radost0173
radost0173 спечели 41400 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
svetlina спечели 3200 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Katq
Katq спечели 3500 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg