Маджонг думи

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг думи

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Маджонг думи

Маджонг думи
Това е онлайн логическа маджонг игра с думи. Целта в играта е да подредиш буквите в поредица, така че да направиш думи на английски език. Можеш да използвай само свободните букви на игралното поле, които не са блокирани от други букви.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 362200
Сребърен медал
Точки 120710
4
Точки 35750
5
Точки 34840
6
Точки 27520
Точки

Маджонг думи

qrcode Играй онлайн Маджонг думи (Word Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг думи е онлайн игра с маджонг, думи, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг думи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг думи (Word Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маджонг думи може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Маджонг думи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг думи е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 148 пъти.

Последни събития

Без аватар
vikencetooo1 спечели 35750 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
bisibg007 спечели 27520 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
PepeTop спечели 120710 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg