Пъзели по света

регистрация
Игри онлайн Пъзел игри

Пъзели по света

Направи любима
2
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Пъзели по света

Пъзели по света
Това е забавна онлайн пъзел игра с картини от известни места по света. Играта започва с едно парче и всяко следващо може да се свърже с тези, които са вече на полето. Намери правилното място за свяко едно парче от пъзела и събери цялата картина, за да разкриеш изгледа.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 73597
Сребърен медал
Точки 64507
Бронзов медал
Точки 63433
4
Точки 62577
5
Точки 24504
6
Точки 22661
Точки
Покажи още

Пъзели по света

qrcode Играй онлайн Пъзели по света (Jigsaw Jam World) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пъзели по света е онлайн игра с пъзел, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пъзели по света на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пъзели по света (Jigsaw Jam World) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пъзели по света може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пъзели по света не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пъзели по света е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 143 пъти.

Последни събития

Без аватар
mila74 спечели 19591 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
svetlina спечели 12632 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
taca68 спечели 12665 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg