Забавен улов

регистрация
Игри онлайн Риболов игри

Забавен улов

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Забавен улов

Забавен улов
Отиди за риба с двама забавни рибари в тази онлайн игра. Едно време живяла една златна риба клоун и всички рибари я търсели да я хванат, като рискували дори живота си. Сега това е само легенда, но кой знае, може би на теб ще ти излезе късмета и ще хванеш златната рибка в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 78335
Сребърен медал
Точки 77900
Бронзов медал
Точки 77020
4
Точки 77010
5
Точки 75465
6
Точки 73460
Точки
Покажи още

Забавен улов

qrcode Играй онлайн Забавен улов (Funniest Catch) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Забавен улов е онлайн игра с риболов, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Забавен улов на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Забавен улов (Funniest Catch) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Забавен улов може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Забавен улов не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Забавен улов е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 266 пъти.

Последни събития

Без аватар
dinko1 спечели 75465 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
dj_flash спечели 77020 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
rozaly_y спечели 77010 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg