Блокирай го

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Блокирай го

Направи любима
7
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Блокирай го

Блокирай го
Това е логическа игра с блокчета, подобни на тетрис. Твоята задача в играта е да поставиш блоковете в мрежата и да ги изчистиш, като направиш цели линии. Постави колкото се може повече блокчета, за да достигнеш максимален резултат. Ако полето се напълни, играта ще приключи.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 738750
Сребърен медал
Точки 720900
Бронзов медал
Точки 418200
4
Точки 413150
5
Точки 350700
6
Точки 289600
Точки
Покажи още

Блокирай го

qrcode Играй онлайн Блокирай го (Block It) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блокирай го е онлайн игра с блокчета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Блокирай го на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блокирай го (Block It) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Блокирай го може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Блокирай го не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блокирай го е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 201 пъти.

Последни събития

margotte59
margotte59 спечели 738750 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
chudoo спечели 124750 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
DeHuTy спечели 418200 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg