Забавен футбол

регистрация
Игри онлайн Футбол игри

Забавен футбол

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Забавен футбол

Забавен футбол
Включи се в забавната надпревара по футбол в тази онлайн спортна игра. Избери отбор и влез в играта. Отбележи повече голове в противниковата врата, за да спечелиш двубоя. Всеки допълнителен гол ще ти донесе точки, а противниковият гол ще отнеме от твоите точки. Ще получиш също точки за победа или равен резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките наляво и надясно за движение, Z за удар с глава, X за удар с крак. Видео упътване

Забавен футбол

qrcode Играй онлайн Забавен футбол (Funny Soccer) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Забавен футбол е онлайн игра с футбол, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Забавен футбол на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Забавен футбол (Funny Soccer) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Забавен футбол може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Забавен футбол не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Забавен футбол е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 177 пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 1670 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
veni164
veni164 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица
Без аватар
pedina спечели 1650 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg