Пинболът на Бека

регистрация
Игри онлайн Пинбол игри

Пинболът на Бека

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Пинболът на Бека

Пинболът на Бека
Влез в космическия пинбол на Бека с тази онлайн игра. Изстреляй топката и удряй различните цели на игралното поле, за да постигнеш възможно най-висок резултат. Не позволявай на топчето да падне. Имаш три топки, ако ги загубиш, играта ще приключи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 543510
Сребърен медал
Точки 229430
Бронзов медал
Точки 220710
4
Точки 181590
5
Точки 72890
6
Точки 56660
7
Tof
Точки 36940
8
Точки 35830
9
Точки 30860
10
Точки 30160
Точки
Покажи още

Пинболът на Бека

qrcode Играй онлайн Пинболът на Бека (Beca's Blast Off Pinball) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пинболът на Бека е онлайн игра с пинбол, мобилни, от категория Космически.

Можеш да играеш Пинболът на Бека на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пинболът на Бека (Beca's Blast Off Pinball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пинболът на Бека може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пинболът на Бека не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пинболът на Бека е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 682 пъти.

Последни събития

Без аватар
Tof спечели 36940 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Без аватар
Verzellmirnix спечели 21060 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Tasosdecoration
Tasos добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 10 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg