Дупка във времето

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Дупка във времето

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Дупка във времето

Дупка във времето Пътувай във времето и пространството с тази логическа онлайн игра със скрити предмети. Посети различни страни и места по целия свят и се запознай със знаменити личности от историята на света. На всяко място имаш за задача да откриеш различни предмети. Огледай внимателно мястото и намери колкото може по-бързо всички предмети от списъка. Събери достатъчно енергия и опит, за да отключиш нови местоположения на картата.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Дупка във времето

qrcode Играй онлайн Дупка във времето (Time Gap) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дупка във времето е онлайн игра с скрити предмети, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Дупка във времето на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дупка във времето (Time Gap) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дупка във времето може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дупка във времето не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дупка във времето е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 364 пъти.

Последни събития

goldenplus
goldenplus добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 19 часа
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg