Маджонг с риби

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг с риби

Направи любима
10
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Маджонг с риби

Маджонг с риби
Гмурни се в дълбините на океана и играй с рибите в тази логическа онлайн маджонг игра. Твоята задача в играта е да свържеш всички плочки и да изчистиш игралното поле. Можеш да свързваш само плочки, които не са блокирани отстрани.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 22779
Сребърен медал
Точки 21165
Бронзов медал
Точки 13777
4
Точки 8599
5
Точки 6750
6
Точки 4518
7
Точки 3484
8
Точки 3131
9
Точки 3049
10
Точки 3012
Точки
Покажи още

Маджонг с риби

qrcode Играй онлайн Маджонг с риби (Mahjong Fish Connect) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг с риби е онлайн игра с маджонг, риби, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг с риби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг с риби (Mahjong Fish Connect) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маджонг с риби може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Маджонг с риби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг с риби е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
martine спечели 67 точки (35 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
martine добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 седмица
Без аватар
Pepi_3008 спечели 1287 точки (20 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg