Маджонг с риби

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг с риби

Направи любима
5
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Маджонг с риби

Маджонг с риби
Гмурни се в дълбините на океана и играй с рибите в тази логическа онлайн маджонг игра. Твоята задача в играта е да свържеш всички плочки и да изчистиш игралното поле. Можеш да свързваш само плочки, които не са блокирани отстрани.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 8599
Сребърен медал
Точки 4007
Бронзов медал
Точки 3767
4
Точки 3049
5
Точки 3012
6
Точки 2744
Точки
Покажи още

Маджонг с риби

qrcode Играй онлайн Маджонг с риби (Mahjong Fish Connect) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг с риби е онлайн игра с маджонг, риби, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг с риби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг с риби (Mahjong Fish Connect) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маджонг с риби може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Маджонг с риби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг с риби е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 277 пъти.

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 1233 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 2 часа
Без аватар
ceverus93 спечели 32 точки (25 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
sindi12 спечели 3767 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg