Като в сън

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Като в сън

Като в сън
Михаела се подготвя за Свети Валентин в тази онлайн игра със скрити предмети. Любимият ден от годината за Мишел е Свети Валентин. Помогни на момичето да се подготви и да прекара романтичен ден с любимия си Иван. Намери всички скрити предмети в играта възможно най-бързо на всяко ниво. Резултатът в играта зависи от отношението на правилни и неправилни опити да вземеш предмет, всяка използвана подсказка отнема точки от резултата, а спечелените титли дават допълнителни точки. Открий всички предмети възможно най-бързо, за да получиш допълнителни точки във всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 3784
Сребърен медал
Точки 3637
Бронзов медал
Точки 3532
4
Точки 3517
5
Точки 3440
6
Точки 3384
7
Точки 3383
8
Точки 3351
9
Точки 3262
10
Точки 3255
Точки
Покажи още

Като в сън

Играй онлайн Като в сън (Like a Dream) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Като в сън е онлайн игра с скрити предмети, от категория Логически.

Можеш да играеш Като в сън на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Като в сън (Like a Dream) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Като в сън не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Като в сън е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
jaz15 спечели 3637 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
cv999 спечели 3039 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
diana59 спечели 3082 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg