Стрелба в метрото

регистрация
Игри онлайн Игри със стрелба

Стрелба в метрото

Направи любима
Гласувай: 
 2.2 5 (4 гласа)

Стрелба в метрото

Стрелба в метрото Терористи нападат метрото в тази онлайн екщън игра. Ти можеш да спасиш положениетои да спреш терористите. Престъпниците ще идват на вълни, а твоята задача е да ги отстраниш колкото се може по-бързо, без да те наранят. Прицели се добре и използвай оптиката на оръжието, ако е необходимо.

Използвай мишката за стрелба, стрелките за движение, 1, 2, 3 за смяна на оръжието. Видео упътване

Стрелба в метрото

qrcode Играй онлайн Стрелба в метрото (Subway FPS) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Стрелба в метрото е онлайн игра с стрелба, първо лице, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Стрелба в метрото на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Стрелба в метрото (Subway FPS) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Стрелба в метрото може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Стрелба в метрото не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Стрелба в метрото е оценена с оценка 2.2 от 5 с 4 гласа и е играна 662 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg