Любовни снежинки

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Любовни снежинки

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Любовни снежинки

Любовни снежинки
Кайла е омъжена от няколко години и обича да търси скрити предмети в снега. Кайла срещна съпруга си през зимата и снегът винаги й напомня за него. Присъединете се към Кайла в тази онлайн пъзел игра със скрити предмети и й помогнете да подреди къщата, за да може да изненада съпруга си, когато се върне. Резултатът в играта зависи от отношението на правилни и неправилни опити да вземеш предмет, всяка използвана подсказка отнема точки от резултата, а спечелените титли дават допълнителни точки. Открий всички предмети колкото може по-бързо, за да получиш допълнителни точки във всяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 3737
Бронзов медал
Точки 3709
4
Точки 3662
5
Точки 3639
6
Точки 3617
7
Точки 3565
8
Точки 3472
9
Точки 3454
10
Точки 3365
Точки
Покажи още

Любовни снежинки

Играй онлайн Любовни снежинки (Snowflakes of Love) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Любовни снежинки е онлайн игра с скрити предмети, зимни, от категория Логически.

Можеш да играеш Любовни снежинки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Любовни снежинки (Snowflakes of Love) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Любовни снежинки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Любовни снежинки е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
daliq спечели 1876 точки (23 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
akg_64 спечели 1014 точки (27 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Без аватар
narga спечели 455 точки (30 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg