Разбий кулите

регистрация
Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)

Разбий кулите

Разбий кулите
Това е екшън игра, която комбинира две действия - стреоене и разбиване на кули. Използвай своите кули и техните оръжия, за да унищожиш противниковите кули. В същото време трябва да защитиш своята кула. Кампанията на играта включва 280 вълнуващи нива. Победи враговете, за да спечелиш монети, които можеш да използваш за закупуване на подобрения за твоята кула. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 70771
Сребърен медал
Точки 45308
Бронзов медал
Точки 32522
4
Точки 19465
5
Точки 3013
6
Точки 2855
7
Точки 1129
9
Точки 447
10
Точки 224
Точки
Покажи още

Разбий кулите

qrcode Играй онлайн Разбий кулите (Tower Crush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разбий кулите е онлайн игра с средновековни, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Разбий кулите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разбий кулите (Tower Crush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Разбий кулите може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Разбий кулите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разбий кулите е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа и е играна 520 пъти.

Последни събития

Без аватар
VANIA_777 спечели 223 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
radost0173
radost0173 спечели 19465 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
wmvenrupeaftou спечели 518 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg