Скъпоценни камъни Кралска сага

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Скъпоценни камъни Кралска сага

Направи любима
5
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Скъпоценни камъни Кралска сага

Скъпоценни камъни Кралска сага
Съчетай искрящите бижута в редове и колони в тази онлайн логическа игра. Размени местата на две бижута, които се намират едно до друго, за да направиш редици от поне 3 бижута от един и същи вид. Прави по-големи комбинации, за да получиш бонус предмети и използвай верижни реакции, за да получиш повече точки. Резултатът от играта се определя от най-високо постигнатия резултат в което и да е ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 352660
Сребърен медал
Точки 352600
Бронзов медал
Точки 266400
4
Точки 262867
5
K_D
Точки 258678
6
Точки 257280
7
Точки 252100
8
Точки 235990
9
Точки 234820
10
Точки 229640
Точки
Покажи още

Скъпоценни камъни Кралска сага

qrcode Играй онлайн Скъпоценни камъни Кралска сага (Jewel Royal Saga) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скъпоценни камъни Кралска сага е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Скъпоценни камъни Кралска сага на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скъпоценни камъни Кралска сага (Jewel Royal Saga) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скъпоценни камъни Кралска сага може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Скъпоценни камъни Кралска сага не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скъпоценни камъни Кралска сага е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

marc06
marc06 спечели 266400 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
beatrice спечели 62540 точки (36 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
beatrice спечели Сребърна монета
Харесва миПредмети преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg