Маджонг алхимия

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг алхимия

Направи любима
3
Гласувай: 
 2.9 5 (10 гласа)

Маджонг алхимия

Маджонг алхимия
Маджонг алхимия Това е онлайн маджонг игра с алхимическа тематика. Впусни се в едно вълнуващо приключение в отминалите времена на древния изток и един свят на алхимия. Задачата в играта е да свържеш еднаквите маджонг плочки и да изчистиш игралното поле във сяко ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 5237
Сребърен медал
Точки 5231
Бронзов медал
Точки 5210
4
Точки 5114
5
Точки 5046
6
Точки 4918
7
Точки 4912
8
Точки 4845
9
Точки 4792
10
Точки 4658
Точки
Покажи още

Маджонг алхимия

qrcode Играй онлайн Маджонг алхимия (Mahjong Alchemie) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг алхимия е онлайн игра с маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг алхимия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг алхимия (Mahjong Alchemie) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маджонг алхимия може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Маджонг алхимия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг алхимия е оценена с оценка 2.9 от 5 с 10 гласа и е играна 763 пъти.

Последни събития

Без аватар
daliq спечели 145 точки (36 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 дни
Без аватар
wani11 спечели 133 точки (36 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
rikondo
rikondo спечели 4598 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg