Бягство от космическия затвор 2

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Бягство от космическия затвор 2

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Бягство от космическия затвор 2

Бягство от космическия затвор 2 Приключението с бягство от затвора на двамата отвлечени приятели продължава във втората част на играта. Двамата приятели са успели да избягат и се отправят към Земята. Извънземните обаче са ги хванали на половината път до Земята и отново са ги заключили на друга планета. Помогни на двамата герои да намерят изхода в играта. Събери всички скъпоценни камъни на всяко ниво, за да отвориш изходната врата.

Използвай стрелките за движение на първия играч, К за атака. W, A, S, D за движение на втория играч. Видео упътване

Бягство от космическия затвор 2

Играй онлайн Бягство от космическия затвор 2 (Space Prison Escape 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бягство от космическия затвор 2 е онлайн игра с съдействие, извънземни, роботи, платформи, затвор, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Бягство от космическия затвор 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бягство от космическия затвор 2 (Space Prison Escape 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бягство от космическия затвор 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бягство от космическия затвор 2 е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 435 пъти.

Последни събития

jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
Без аватар
pincheguay добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg