Вортекс 9

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (3 гласа)

Вортекс 9

Вортекс 9 Вселената Вортекс 9 те приветства в тази онлайн екшън игра със стрелба. Влез в странен и привлекателен свят на котки войници и говорещи роботи. Вземи оръжието си и покажи на враговете кой е най-добрият в стрелбата. Можеш да избереш стила на твоя герой и да използваш различни оръжия. Играта има 8 невероятни героя: Джон, Джейн, Марвин Макспай, г-н Гудбой, Джес Пърфект, Хелън Д. Мон, Мерсидроид и Билзебокс.

- играе се с мишката
Видео упътване

Вортекс 9

Играй онлайн Вортекс 9 (Vortex 9) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Вортекс 9 е онлайн игра с стрелба, първо лице, в мрежа, от категория Екшън.

Можеш да играеш Вортекс 9 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Вортекс 9 (Vortex 9) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Вортекс 9 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Вортекс 9 е оценена с оценка 4.3 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg