Тенис майстори

регистрация
Игри онлайн Тенис игри

Тенис майстори

Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (11 гласа)

Тенис майстори

Тенис майстори Стани тенис майстор с тази онлайн спортна игра. Покажи своите умения в тениса и победи своя противник в играта. Можеш да играеш срещу компютъра или срещу приятел в игра за двама на един компютър. Събирай бонуси и забавни преобразявания в играта.

  Играч 1
W
A
S
D
- движение
V
B
- удар
  Играч 2
- движение
L
K
- удар
Видео упътване

Тенис майстори

qrcode Играй онлайн Тенис майстори (Tennis Masters) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Тенис майстори е онлайн игра с тенис, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Тенис майстори на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Тенис майстори (Tennis Masters) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Тенис майстори може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Тенис майстори не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Тенис майстори е оценена с оценка 3.6 от 5 с 11 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg