Любовен тест

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 3.3 5 (6 гласа)

Любовен тест

Любовен тест
Направи този тест за любов и разбери повече за отношенията ти с твоя любим в тази забавна онлайн игра. Напиши двете имена и пусни теста, за да видиш какъв ще бъде резултата. Играта има много забавни анимации и мили изображения, които ще отговорят на твоите въпроси. Можеш също да избереш външния вид на героите в играта. Като резултат ще получиш точки от 1 до 100 процента, които отговарят на силата на вашата любов. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Любовен тест

qrcode Играй онлайн Любовен тест (Love Tester) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Любовен тест е онлайн игра с любовен тест, тест, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Любовен тест на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Любовен тест (Love Tester) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Любовен тест може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Любовен тест не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Любовен тест е оценена с оценка 3.3 от 5 с 6 гласа и е играна 642 пъти.

Последни събития

carmi1899
carmi1899 спечели 76 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
Verzellmirnix спечели 65 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
GaRoNi
GaRoNi спечели 86 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg